torsdag, juli 15, 2004

Spiderman 2

Ikveld har jeg altså brukt tiden min sammen med min bror Jone, hvor vi har sett en alle tiders film på Sandnes nye kino.
Inntrykket setter jeg opp i review-format:

Spidey 2

Bra scener: Utallige

Tema: Romantisk action

Våte øyne: 3 ganger, Peter redder en liten jente fra en brennende byggning, Spidey uten maske redder et helt tog fra å falle i sjøen, hans elskede Mary Jane finner ut at Peter er spidey mens han overtaler Doc Oc til å ødelegge hva han har skapt (derav "den beste kommentaren" lenger nede)

Tårer spillt: 0 ganger (men en gang var det like før!)

Beste kommentar: "I will not die a monster" by Doctor Otto Octavius



Det skal ikke være lett å holde styr på både studier, vennskap, familie og jobb på en gang når man er ung (for ikke å snakke om helte-greia så tar det meste av energi).
Peter sliter som aldri før, og det virker som han begynner å bli sitt "gamle" seg igjen; han har ikke mer spindelvev å ta fra, han kleber ikke til vegger lenger, og brillene må gjenopptas. Skipt. Så for å få på plass livet sitt igjen, velger han å kaste helte-drakten. Nå er han en ny mann. En som ikke lar vennene i stikken, eller leverer oppgaven sent. Men noe mangler.

Filmen er spektakulær, og en real underholdning sett på kino. Har ellers lite tro på at den vil være like god hjemme på tv'n -her må alle edderkopp-sanser bli satt inn, ved hjelp av en DIGER skjerm og noen høyttalere, som gir deg følelsen av at du selv sitter på toget mens spidey og Doc Oc kjemper bittert på taket.
Scenene er utrolig bra, mye bedre enn den første. Nå har de fått mer erfaring på hvordan å filme spidey fra de rette vinklene (ingenting er som å føle du svever over skyskrapere når du ser vinkelen fra spideys "øyne")

Terningkast: 5

2 Comments:

Blogger Ine said...

Spiderman 2 eigte!

7:55 p.m.  
Blogger Harald said...

Så sant så sant! :D

1:38 a.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home